Ondersteuning

Werkvoorbereiden 

In het kader van werkvoorbereiding, is Bunt Engineering gespecialiseerd in het detailleren van een bestek/ontwerp tot maakbare installaties of producten, het opstellen van onderdeellijsten, stuklijsten of materiaalspecificaties en het selecteren van leveranciers.

Zowel voor projecten in de installatietechniek als de machinebouw kan Bunt Engineering deze werkvoorbereiding voor u verzorgen. We zijn daarin onderscheidend door onze brede kijk op techniek, onze flexibele inzet en ons vermogen om op locatie te werken.

Adviseren

Vanwege onze jarenlange expertise, is Bunt Engineering in staat om voor veel technische problemen en vraagstukken van opdrachtgevers oplossingen te bedenken. Zoals het opzetten en beheren van tekeningsystemen (CAD) of energiebesparende maatregelen door de inzet van slimme installaties. Onze oplossingen zijn gebaseerd op een brede kijk op techniek en worden gekenmerkt door praktische uitvoerbaarheid. Samen met onze vaste partners zijn we altijd op zoek naar de meest haalbare oplossing.

We komen tot onze adviezen door goed te luisteren naar de opdrachtgever. In onze advisering zijn we gericht op de lange termijn. We begeleiden de opdrachtgever ook bij de uitvoering van onze adviezen in de praktijk. Pas als dat proces succesvol is doorlopen, beschouwen we onze adviserende rol als afgerond. Niet eerder.