Referenties

Marcon logo

Onze opdrachtgever wilde een luchtbehandelingsinstallatie op het dak van een industrieel gebouw. Er was bijzonder weinig ruimte voor de luchtbehandelingskast en het kanaalwerk. Daarom was het best een complexe klus. Veel hangt dan af van de kwaliteit van de tekeningen. Die leverde Bunt Engineering. Ze bleken zo goed te zijn dat er nagenoeg geen aanpassingen ‘on site’ nodig waren. Bovendien werden ze altijd stipt op tijd geleverd. Daarom zullen wij graag weer een beroep doen op Bunt Engineering als we in de toekomst soortgelijke opdrachten krijgen.

Bertwin KelderOperations managerMarcon
Mariën van Kalmthout - Kathabar

Bunt Engineering heeft voor ons de ‘detailed engineering’ en het tekenwerk gedaan voor verschillende HVAC installaties, Kathabar equipment en voor een banddroger. Proces diagrammen, lay-out tekeningen, gedetailleerde werktekeningen, berekeningen voor kanalen en ‘piping’-werk en werkvoorbereiding, het werd door Bunt Engineering op tijd en volgens de specificaties geleverd. Wat ons opvalt aan Bunt, is dat het bureau over een hoge mate van technisch inzicht op detailniveau beschikt, op tijd levert en zeer flexibel is. Daarom werken wij graag samen met Bunt Engineering.

Marien van KalmthoutManaging DirectorKathabar
GP Installaties Logo

Van summiere informatie en wat schetsjes een complete en gedetailleerde tekening maken. Over die vaardigheid beschikt Bunt Engineering. Het bureau verzorgt voor ons het tekenwerk voor elektrische installaties, ontruimingsinstallaties en levert ook ontruimingsplattegronden. Bunt Engineering denkt mee ‘in het proces’, en dat heeft een grote toegevoegde waarde, hebben we gemerkt.

 

Bovendien is Gerrit Jan een fijne persoonlijkheid waarmee het prettig samenwerken is. Daarom zullen we ook in de toekomst graag weer een beroep doen op Bunt Engineering.

Peter de JongMede eigenaarGP Installaties
Arjan van WIjngaarden, Flameteq

Voor de brandveiligheid in het winkelcentrum Palace Promenade in Scheveningen moest de sprinklerinstallatie  in kaart worden gebracht. Die installatie wilden we op tekening hebben, omdat er een gebruiksvergunning nodig is.

 

Bunt Engineering maakte die tekeningen voor ons. Dat was een uitdaging, omdat er geen voorinformatie beschikbaar was. Er moest vanaf een leeg vel papier worden gewerkt. Het verbaasde ons hoe snel Bunt met de tekeningen klaar was. En hoe goed de kwaliteit ervan was…

Arjan van WijngaardenDirecteurFlameteq

Als je een beroep doet op Bunt Engineering, weet je dat je krijgt wat je nodig hebt. Bunt Engineering is betrouwbaar, werkt snel en is flexibel. Onze samenwerking met Bunt Engineering dateert vanaf de start van het bureau in 2008. Concreet houdt die samenwerking vooral in dat Bunt Engineering bestektekeningen voor ons maakt. En dat doen ze tot volle tevredenheid!

Bert van der GraafDirecteurB. van der Graaf Engineering