Over Bunt

Gerrit Jan BuntBunt Engineering tekent, adviseert en verzorgt de werkvoorbereiding voor technische projecten in industrie, woning- en utiliteitsbouw. Gedreven door zijn passie voor techniek startte Gerrit Jan Bunt in 2008 met Bunt Engineering. Sindsdien ontwikkelde het bureau zich tot een succesvol, professioneel en allround teken- en engineering bureau, gespecialiseerd in werktuigbouwkunde en installatietechniek.
Bunt leverde een waardevolle bijdrage aan een lange reeks zeer uiteenlopende technische projecten, onder andere voor Pyroban, Hollandia, DWA, Imtech en Marcon. Of het nu om tekeningen, advies of het verzorgen van de werkvoorbereiding gaat, Bunt Engineering draagt altijd bij aan een efficiënte uitvoering van uw project in industrie, woning- of utiliteitsbouw.

Tel daar de accuratesse, ‘hands-on’ instelling en flexibiliteit van Bunt bij op, en u weet waar u moet zijn als u tekeningen, adviezen of een partner nodig heeft die de werkvoorbereiding van uw project efficiënt organiseert.

Met Bunt Engineering bent u verzekerd van:

  • Een snelle levering
  • Een hoge mate van flexibiliteit en inzetbaarheid
  • Een brede kijk op techniek door ruime ervaring in diverse vakgebieden.

Bunt Engineering is gevestigd in Veenendaal. Is het voor uw project handig als Bunt op locatie werkt? Met ons mobiele werkstation zijn we overal inzetbaar.